Om vores produkter

Shire Oil Denmark er eneforhandler af produkter til  heste med bl.a hovskægsrelaterede udfordringer – herunder kløe og irriteret hud. Produkterne leveres direkte fra England – uden mellemhandlere. Det engelske firma er anerkendt og respekteret for deres produkter af høj kvalitet og med mange års erfaring.

Vi anbefaler altid, at et nyt produkt testet på et mindre område af hesten, inden egentlig behandling påbegyndes.

SHIRE OIL er en paraffineret mineralolie af højeste kvalitet. Der er ingen tilsætningsstoffer i. Bruges til at vedligeholde benene med, når der ikke er muk  eller skab

leg Oil Paste er en blanding med svovl og andre stoffer, der bl.a gør at olien sidder godt fast på benene i den fugtige periode. Anvendes hvis hestene går på mudrede folde eller fugtige områder. Kan også anvendes ved mindre angreb af skab og mider.

ITCH BUSTER er en blanding, hvor hovedindholdet er Shire Oil, men også forskellige helende og kløestillende ingredienser . Rigtig god hvis hesten står og stamper. Anvendes mod større angreb af skab og muk. Rigtig effektiv ved mittebid og generel kløe.

LEG OIL MIX er en blanding af Shire oil og svovl. Anvendes ligesom Leg Oil Paste, men der hvor hestene er på tørre folde.

SVOVL er sårhelende og antibakteriel, og har i mange år været anvendt af dermatologer (hudlæger)

SOFT SOAP er en fantastisk sæbe der er drøj i brug. Skummer dejligt op og tilfører fugtighed. Et must hvis man vil have hvide ben på hesten.

SHOW WHITENING er et pulver/kalkprodukt der gør hvide ben endnu hvidere. Kan bruges i sidste øjeblik til at dække misfarvede pletter af urin eller gødning. Et produkt der bare ikke kan undværes til show, kåringer, konkurrencer mv.

Kartoffelmel, babypudder mv kommer ikke i nærheden af dette produkt.

SHOW SHEEN SHAMPOO er en effektiv shampoo, der virkelig  gør hesten ren.

LINSEED – MICRONIZED FULL FAT LINSEED MEAL – BEHANDLET OG KNUST HØRFRØ. 

Rig på omega 3,6 og 9 fedtsyre i den helt rigtige sammensætning. Et fantastisk tilskud, der har indflydelse på alt lige fra tarmflora til skinnende pels. Et billigt og nemt produkt at anvende.

FODERANVISNING:

 500 kg kropsvægt                       200 gram pr dag

375 kg kropsvægt                       150 gram pr dag

250 kg kropsvægt                       100 gram pr dag

 Heste over 500 kg kan tilføres 25 gram ekstra pr 100 kg.

Ingen af produkterne indeholder dog skaldelige eller kemiske stoffer, og kan anvendes på alle heste – herunder drægtige hopper og føl.

This post is also available in: English German

Show Buttons
Hide Buttons