VI SENDER ALLE HVERDAGE TIL HELE EUROPA

VI SENDER ALLE HVERDAGE TIL HELE EUROPA

Ofte stillede spørgsmål

Kan produkterne bruges på fugtige eller beskidte ben?

Ja – alle vores produkter kan kommes på våde ben. Vi anbefaler dog at de er ”Håndklædetørre” Tørt snavs bør fjernes med en blød børste inden påførsel.

Hvordan kommer jeg produkterne på hesten.

Brug en pensel eller en flaske med tud. Virkningen af produkterne er bedst, hvis det kommer tæt på huden. Der findes instruktionsvideoer på facebookprofilen

Min hest vil ikke sprayes.

Hæld produktet overpå en blød svamp, og pres svampen ind mod huden.

Jeg kan ikke vaske min hest på ben, man eller hale.

Dyp en svamp i varmt vand og påfør sæben på svampen, der gnides mod man, hale eller ben.

Min hest har muk – hvilket produkt skal jeg vælge?

Som udgangspunkt anbefaler vi olieprodukter til hovskægsheste. Heste uden hovskæg eller med klippet hovskæg anbefales at bruge creme

Hvordan bruger jeg M&S cremen

Smøres direkte på såret. Undlad at vaske og pille i skorperne. Smør blot cremen ovenpå.

Skal jeg klippe hovskægget

Nej – ikke som udgangspunkt. Kun hvis dyrlægen anbefaler det i forhold til at kunne stille en diagnose. Når du begynder at behandle med vores produkter, vil hovskægget være beskyttende.

Kan jeg godt vaske hestens ben i koldt vand om vinteren?

Ja – det kan du sagtens. Blot tør den med et håndklæde efter vask.

Mine folde er våde og mudrede – hvad skal jeg vælge

Mine folde er våde og mudrede – hvad skal jeg vælge Vi anbefaler Leg Oil Paste til heste på våde og mudrede folde. Påføres forebyggende med en pensel ca en gang ugentligt.

Min hest har sår på benene, klør og stamper. Den har sikkert både muk og skab. Kan man behandle flere lidelser samtidig?

Ja – det kan du godt. Fremgangsmåden er følgende: Vask med Farriers Miteshampoo og spray efterfølgende med Farriers Biosect Mitespray, mens benene er let våde. Gentages med 10 dages mellemrum 3 – 4 gange. I perioden mellem hver vask, smøres sårene med Farriers Mudfever Creme dagligt. Der påføres Itch Buster hver anden dag de første 10 dage og derefter en til to gange dagligt.

Min hest klør man og hale, men har ikke sommereksem.

Skyldes ofte tør og skællende hud. Brug vores Twin Pack med Stop Itch og M/S Crème, der tilfører huden fugt og er kløestillende.

Levering

Varer sendes dagligt med GLS. Ved levering til virksomhed eller privatadresse, kræves fuldmagt til at sætte pakken uden kvittering, eller at der er nogen til at modtage. Det anbefales, at lave en generel fuldmagt til GLS, hvilket gøres nemt på deres hjemmeside. Så slipper du for, at skulle hente pakken i en pakkeshop. Den pris du betaler for levering, er den samme pris som vi skal betale. Der er altså ikke lagt nogen ”Skjult” betaling for fragt i varens pris.

Sommereksem – hvad gør jeg?

Sommereksem kan være en kompleks lidelse. Men en tidlig forebyggende start allerede i begyndelsen af marts måned er helt afgørende, for et nemmere forløb. Vi anbefaler smøring med Farriers Stop Itch, der indeholder Benzyl Benzoate, der er ekstrem kløestillende. Mange heste har dog stadig behov for beskyttelse af et dækken.

Kan produkterne blive for gamle?

Nej – der er ingen udløbsdato på vores produkter. Opbevares dog væk fra sol og direkte varme

Hvad indeholder produkterne

Produkterne fra Shireoil er baseret på mineralolie og svovl. Farriers produkter er baseret på planteolier og i videst muligt omfang naturlige ingredienser. Producenterne giver ikke en fyldestgørende indholdsfortegnelse, hvilket ikke er påkrævet jfr. Lovgivningen.

Hvorfor bliver Soft Soap blød

Når Soft Soap opbevares koldt, bliver den blød. Og modsat bliver den stiv, når den opbevares varmt (stuetemperatur)

Kan varer afhentes hos Shireoil i Sorø

Ja – det kan de godt. Vi har Click & Collect, der vælges ved bestilling. Du modtager både sms og mail, når dine varer er klar til udlevering.

Min hest har sur stråle – hvad kan jeg selv gøre?

Sørg for at rense strålens kløft med varmt sæbevand. Lad den evt stå i blød, som der gøres ved en hovbyld. Skyl kløften med rent lunkent vand. Brug evt en stor injektionssprøjte. Dup det tørt med vat og spray så med Farriers Frog Conditioner. Hvis det er muligt, så prop nogle vatrondeller ned i åbningerne. Evt vædet let med produktet. Processen bør gentages 2 gange dagligt. Et tørt og rent miljø er at foretrække.

Kurv
Luk