Muk & Skab

Vintervedligeholdelse af heste med hovskæg.

Den danske vinter kan være en udfordring for heste med hovskæg. Ikke nok med, at der kan være problemer med muk, men også de skiftende temperaturer fra plusgrader til minusgrader kan forårsager knækket hår. Det kan betyde at heste der skal fremstilles til kåringer i det tidlige forår, ikke står med tilstrækkelig pænt hovskæg.

Ved at vedligeholde og forebygge med Shireoil med svovl, kan du ”slå to fluer med et smæk” Produktet er nemlig også forebyggende mod muk. Vi kalder det Leg Oil Mix, men det er også kendt som Pig Oil with Sulphur. Olien ligger en hinde omkring hvert enkelt hår og beskytter også huden. Dette gør hårene smidige, selv om der er hår frost og isklumper i hovskægget.

Hvis hestene i perioder går på meget mudrede folde anbefaler vi vores Leg Oil Paste. Det er samme produkt, der dog er tilsat et fortykkelsesmiddel, der gør at det sidder fast under ekstrem våde eller mudrede folde.

Hvis du følger dette link, kommer du til vores facebookside, hvor du kan se hvordan Leg Oil Mix anvendes til behandling af muk og skab, men ved at smøre hele hovskægget en gang ugentligt, forebygger du både at hårene knækker og der opstår muk i vinterperioden.

Leg Oil Mix

362,50 kr.

LEG OIL PASTE – 5 KG.

629,00 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *